tisdag 11 december 2012

Ruvdag 1

Första ruvdagen har snart gått. Jag har uteslutande tänkt på de små fröna i magen. Delar de sig än? Finns de kvar eller har de trillat ut när jag varit på toaletten? Än har jag inte känt några symptom, fastän jag verkligen försökt :) Jag vet att det är för tidigt, men jag kan inte låta bli :) Ni som varit gravida - på vilken ruvdag fick ni era första symptom och hur kändes det?

Kramar till alla!

7 kommentarer:

  1. Det tog någon vecka tror jag, och då blev jag sjukt trött. Sedan kom hungern. Men aldrig något illamående. Men jag vet att jag också gick runt och försökte känna efter. Det gör man ju. Åh så spännande detta är nu...

    SvaraRadera
  2. Första symptomet för mig kom på ruvardag 5-7 (med ett 5-dagars embryo) då jag fick värk nere i magen och i korsryggen. Värken i magen återkom lite lätt under några veckor, men i övrigt hade jag inga symptom de första veckorna. Höll på att bli galen då jag inte kände ngt illamående eftersom alla pratade om det som det "säkraste" graviditetstecknet. Håller tummarna för att du snart ska få känna symptom!

    SvaraRadera
  3. Hmm, hade inga gravidsymptom under ruvningen. Kom nog några veckor efter att vi fick vårt plus...

    SvaraRadera
  4. Men holey canoley - hurra!!! Och TVÅ!!!! Det ska bli bra det här. Och tänk att de är egenproducerade, efter allt.

    Jag minns inte exakt när jag började känna (och då var det ju inte så länge sedan jag ruvade), mitt första tecken var känslan av urinvägsinfektion och dagen efter testade jag positivt (vilket faktiskt var ruvardag 11 :D). Jo, ömma bröst men de gills inte riktigt eftersom de ömmar av det där förbannade Progesteronet! Min mage litar jag inte på, när den drar lite här och lite där. Men det är ju jag. Hoppas du får en massa positiva äkta symtom.

    Kraaaaam!

    SvaraRadera
  5. Åh, vad jag gillar rubriken! :)

    Det var nog efter en vecka tror jag. Jag fick som molvärk i magen, typ som när mensen är på gång. Sen dröjde det rätt länge innan jag kände något.

    Kramar

    SvaraRadera
  6. Tror det första jag kände var just molvärken, ungefär som innan man ska ha mens (kommer inte ihåg när, men tror det var innan testdagen). Hade ju inte så ömma bröst eller mådde så illa att jag kräktes någon gång heller.
    Kram

    SvaraRadera
  7. Tack för era berättelser! Nu väntar jag bara på att jag ska börja känna något :)

    SvaraRadera