måndag 24 januari 2011

Vitrockarnas vecka

Den här veckan kommer det att vara full fart. Jag är tillbaka på jobbet och har en hel del att ta igen eftersom jag var sjuk i förra veckan. Men jag kommer också fara fram och tillbaka till olika läkarmottagningar. Mest västerländska men även en kinesisk.

Imorgon ska jag till en hjärtspecialist och få långtids-EKG. Hur det går till har jag ingen aning om men förmodligen berättar jag mer om det här imorgon när jag förhoppningsvis är mer upplyst. Jag har under en längre tid upplevt att mitt hjärta slår dubbelslag ibland och det senaste halvåret får jag helt oprovoserat hjärtklappning när jag t ex sitter i soffan och tittar på tv eller när jag läser tidningen på bussen. Pappa har varit på mig och velat att jag kollar upp det eftersom både han och farmor har lite problem med pumpen. Så nu ska det bli gjort, med EKG imorgon och hjärtultraljud på torsdag förmiddag.

Den stora dagen blir på onsdag för då ska vi på vårt första besök inför vårt försök med äggdonation. Jag är rätt nervös redan men förstår inte varför eftersom vi bara ska prata. Förmodligen kommer det att dröja säkert 6 månader innan det blir aktuellt med själva försöket. Men det är så himla skönt att inte BARA sitta och vänta på att man ska komma fram i kön. Nu får vi i alla fall prata med någon!

Innan jul såg min mamma på tv-programmet Gokväll. Där pratade en kinesisk kvinna Dr Minqi Yang om alternativ medicin och akupuntur. Så på mammas inrådan ska jag nu gå dit på försök och se vad hon säger. Jag är inte överförtjust i nålar och definitivt inte så förtjust att de ska sitta i ett tag och bli snurrade på, men jag vill känna att jag har provat allt. Vi får se hur det går, men det är ju trots allt en hel del som har blivit gravida efter att ha behandlats med akupunktur.

Som jag sa, en hel del besök till vita rockar den här veckan alltså. :)

3 kommentarer:

  1. Hoppas EKG'et visar normala värden och att allt stårt rätt till.
    Akupunktur tror jag garanterat på! Har själv gått, men i princip bara fått örtmedicin av henne. Bara nålar en gång...
    Skönt att det händer nåt på ÄD fronten! :-)

    SvaraRadera
  2. Var det inför detta försöket som du gjorde akupunktur? Det har ju gått så rackarns bra hittills!! :)

    SvaraRadera
  3. Nej, inte detta försöket. Nu har jag bara kört med örtmedicin och bidrottninggelé. :-)

    SvaraRadera