onsdag 26 juni 2013

Testdag

Inte gravid den här gången heller.

Minus på stickan, för vilken gång i ordningen har jag glömt. 80:onde?

Aldrig har något fäst. Kommer det någonsin hända?

Ledsen in själen. Otröstlig.

Desperat. Rädd.

Bara två ägg kvar.

Någonsin.

14 kommentarer:

  1. Jag är så otroligt ledsen, jag trodde på den här gången så mycket. Det finns inga bra ord man kan säga, men jag skickar massor av styrkekramar till dig!!!

    SvaraRadera
  2. Jag har inga ord, jag kan bara känna med er...
    Du kan få några av mina tårar också.... Tänk att det kan vara så tungt ibland. För vår del, så vet jag att det går över, det kommer bli bättre.

    Men du får många många kramar från mig!!

    SvaraRadera
  3. Så ledsen för din skull.. Vad är meningen med detta lidande, jag önskar så att det ska lyckas för dej och din man. Stor kram

    SvaraRadera
  4. Näe så ledsamt! Jag trodde verkligen att det skulle gå den här gången. Usch så tungt! Kram

    SvaraRadera
  5. Fy bubblan :( Jag är så ledsen för er skull. Jag trodde verkligen att det skulle funka denna gång. Nu laddar jag tummarna till nästa gång. Då ska det bara funka! Så det så!

    Kram

    SvaraRadera
  6. Jag tror det är TNF-värdet det heter, det som du kan kolla upp. Är det för högt kan kroppen inte behålla en graviditet utan stöter bort det. & det verkar många fått bot med genom immnunbehandling!Samma gäller för dem som bara får missfall hela tiden, medan svenska läkare bara skyller på ålder eller dåliga ägg. Vården i Sverige verkar tyvärr inte ligga långt fram på dessa områden =/

    SvaraRadera
  7. Det är väl oerhört märkvärdigt att det inte vill sig, att det inte ska få bli er tur någon gång. Så oerhört ledsen för din och er skull. Önskar er ju allt det goda, allt det ni är värda.

    Stor varm kram käraste du!

    SvaraRadera
  8. Spinner vidare på det anonym skriver om immunsystemet. På mig gjordes ett blodtest och det visade sig att jag har ett överaktiv immunssystem vilket i sin tut betyder att jag har för många Natural killers i mig, det kan betyda att det är svårt för ett embryo att fästa. Så insatt är jag inte heller och ännu har inte jag fått ngt plus på stickan men jag får infusioner nu, det finns alltså en kur mot ett överaktivt immunssystem så jag hoppas hoppas innerligt att det ska gå vägen snart men ÄD. Kram och ge inte upp!

    SvaraRadera
  9. Åh...

    *styrkekramar*

    JVJK

    SvaraRadera