lördag 10 november 2012

Från noll till hundra på en vecka

Alla ni som har varit i den här "branschen" ett tag känner kanske igen er i att sexslusten försvinner när allt är schemalagt. Jag och maken har haft sex på bestämda tider i 6 år och jag kan ärligt säga att jag inte har varit sugen på flera år. Vi har gjort det enbart för att få ett barn. Supertåkigt! Men längtar man inte efter sex saknar man det inte heller när det inte blir av.

Som jag skrev i förra inlägget så har jag nu gått på zonterapi två gånger hos Arne Hamberg. Jag har också i en vecka druckit den hemska blandningen av Maca Pure Powder och vatten. Döm om min förvåning när jag imorse vaknar upp och känner mig sugen!!! OMG! Började så klart kladda lite på maken, men han har inte varit hos Arne och inte heller druckit Macan så till min besvikelse fick jag ingen respons...

Antingen har Arne magic fingers eller så stämmer det att Macan är ett naturligt viagra. Kanske är det en kombination av dem båda :) I alla fall så pratade jag och maken om det under frukosten. Maken tog sig en ordentlig titt på förpackningen och surfade runt lite på nätet...

...så nu är vi två i familjen som dricker beskt till frukost! :) :)

Ha en bra dag alla!
KRAM

6 kommentarer:

  1. Trevliga nyheter ;-) Hoppas den har lika bra effekt på maken som dig!

    Hoppas ni får en trevlig helg, höhö ;-)

    SvaraRadera
  2. Vilket underbart inlägg. Blir aldeles pirrig och lycklig av att läsa det här.
    Fantastiska nyheter!! Hoppas ni får mååååånga mysiga stunder framöver i vintermörkret

    SvaraRadera
  3. Spännande med zonterapi och örterna. Och vad skoj med en trevlig "bieffekt" ;)
    Jag har också testat det mesta i alternativ medicin-väg, och vill ju gärna tro att det var akupunkturen och yogan som gjorde skillnaden i vår andra behandling.
    Trevlig helg;)

    SvaraRadera
  4. Tack alla för era roliga svar :) Jag väntar dock på att effekten ska kicka in för maken ;) Jag ligger ju en vecka före honom vad gäller intaget, så till nästa helg blir det kanske åka av ;):):) Hoppas att ni också har haft en bra helg!

    Kramar

    SvaraRadera